Статті / Омани клієнтів про пластикових вікнах

Компанія «Віконний центр» вже протягом 7 років займається продажем і установкою металопластикових вікон в Запоріжжі. За час нашої роботи ми не раз стикалися з різними домислами і помилками  клієнтів, які спробуємо розвінчати в цій статті. Адже коли клієнт вирішується вибрати металопластикові вікна для установки себе в квартиру або будинок і починає прозванить або ходити до фірми, що займаються продажем пластикових вікон, на нього обрушується величезний потік інформації і як часто інформація про однакові факти кардинально різниться.

 

zabluzhdeniya_o_plastikovyh_oknah

 

1.Встановивши металопластикові вікна Ви забудете про холоді. Це не зовсім так, тому що через металопластикові вікна йде приблизно від 20 до 40% всього тепла з приміщення, однак в 2-3 рази менше ніж через старі дерев'яні рами. Тому до вибору вікон необхідно підійти не з позиції економії на всьому, а з позиції максимального утеплення (програма мінімум – установка низькоемісійного скла).

 

2.Клієнти скаржаться, що на металопластикових вікнах накопичується вода. Ми хочемо запевнити Вас, що це не скла виділяють воду, а проблема часто полягає в поганій вентиляції приміщення (підвищена вологість, перші-останні поверхи, приватні будинки).

 

3.Металопластикові вікна повністю поглинуть весь шум з вулиці. Це твердження вірно наполовину, так як якісні металопластикові вікна значно знижують рівень шуму від жвавих доріг, проведених низкою будівельних робіт і т. д. Крім того, компанія «Віконний центр» рекомендує встановлювати при близькості до жвавим залізничних та автомагістралях вікна з двокамерними склопакетами, а також ділити на дрібніші частини великі склопакети, так як вони схильні звукового резонансу.

 

4.Усередині склопакета – вакуум. Це дурне оману, так як із законів фізики нам відомо, що якщо б усередині склопакета був дійсно вакуум, то скла склеїлися б всередину, а відповідно від такої деформації розкололися. При виготовленні склопакета на деяких виробництвах дійсно викачується частина повітря, з метою більш сильного прилягання до дистанційної рамки, проте простір між стеклами не є вакуумом.

 

5.Металопластикові вікна – дорогі. Як відомо з народної мудрості – скупий платить двічі, а відповідно при виборі пластикового вікна в Запоріжжі не варто сильно економити на ціні. У Запоріжжі ціни у віконних фірмах на металопластикові вікна знаходяться в принципі на одному рівні, і якщо Вам хтось пропонує занадто дешеві вікна, Вам варто задуматися над цим, так як продавець не буде працювати собі в збиток і швидше за все заощадив на будь-яких комплектуючих при виробництві пластикового вікна (дешева фурнітура, тонкий армир або відсутній самого армуючого профілю, дешеве китайської скло, яке є дуже крихким).

 

Хочете замовити якісні

металопластикові вікна в Запоріжжі,

але не можете визначитися з фірмою?

Дзвоніть нам прямо зараз:

(097)977-31-77

(061)701-17-87


Березень 11, 2012 12:48 • Переглядів: 3260