Архів новин

Енергозбереження в подарунок! Нова акція від "Віконного центр".

Березень 26, 2018 19:05

З 25 березня 2018 року по 30 квітня 2018 року у всіх салонах компанії «Віконний центр» у Запоріжжі пройде нова акція – «Енергозберігаючий склопакет у подарунок». Дана акція пройде за участю заводу «Світеп» р. Новомосковськ. Умови акції: при замовленні металопластикового вікна в Запоріжжі, Степногорську, Оріхові, Вільнянську, Василівці або в Новомиколаївці з профільної системи Rehau Euro 60 або Rehau Euro 70 з двокамерним склопакетом (4-8-4-12-4) Вам безкоштовно буде встановлено одне скло з енергозберігаючим покриттям. дія енергозберігаючого склопакета Нагадуємо, що пластикові вікна Rehau від заводу-виготовлювача «Світеп» комплектуються наступними фурнитурами: Рото (Німеччина) і Аксор (Україна). як перевірити енергозберігаючий склопакет у Вас На всю продукцію Ви отримуєте гарантія строком на 5 років, а саме дана гарантія поширюється на профільну систему, склопакет і фурнітуру. Грошовий еквівалент подарунка не виплачується. Поспішайте зробити свій будинок тепліше – замовте вікна з двокамерним склопакетом І отримаєте енергозберігаючі скла в подарунок

Категорія: Акції

Читати далі...

 

Особливості монтажу металопластикових вікон

Березень 21, 2018 13:00

Існує кілька варіантів установки металопластикових вікон. Монтаж пластикових вікон звичайним способом. У цьому випадку нове вікно встановлюється у віконний отвір і фіксується за допомогою анкерних пластин або анкерних гвинтів. Монтажний шов заповнюється піною, яка є по суті утеплювачем. Звертайте увагу на те, що піни не має бути багато і в розширеному стані вона повинна виступає за площину вікна не більше ніж на 1 див. 2. Монтаж з використанням стрічок ПСУЛ (монтаж по ГОСТУ). В даному випадку зовнішній шар монтажного шва повинен складатися з стрічок ПСУЛ (попередньо стиснутої саморасшіряющаяся ущільнювальної стрічки) для захисту піни від вологи і сонця, а внутрішній з пароізоляційної стрічки, яка забезпечує захист віконного шва від проникнення вологи в приміщення. Під підвіконня і відлив також встановлюється спеціальна стрічка. Такий монтаж повністю захищає монтажний шов від руйнування. В незалежності від того який вид монтажу Ви виберіть, варто пам'ятати, що сам процес може бути трохи некомфортним, тому перед проведенням монтажних робіт слід накрити меблі і підлогу, щоб уберегти їх від пилу і будівельного сміття. Надати монтажникам вільний доступ до електроенергії для підключення обладнання. Забезпечити місце для сміття або запастися будівельними мішками.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Відмінності між вікнами, виготовленими на заводі і зібраними в гаражі

Березень 5, 2018 17:30

Відмінності між вікнами, зробленими на заводі і в гаражі. Вікна в Запоріжжі, виготовлені на автоматичній лінії. Автоматичне обладнання виключає вплив людського фактора при виробництві вікон. Люди використовуються для подачі матеріалу на автоматичну лінію і розвантаження самої лінії від продукції. На заводі здійснюється подвійний контроль якості – ВТК. При виявленні дефектів на стадії ВТК продукція повертається в цех. Постачальники якісної продукції для виробництва вікон.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

2022
2021
2020
2019
2018 >
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Трв
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень