Статті / Літні новини та акції на пластикові вікна

Літні новини та акції на пластикові вікна

Літо – це сезон відпусток і відпочинку, час, який Ви можете присвятити собі і своїм рідним, а також благоустрою домашнього вогнища. Не дивно, що саме в цей час багато хто вирішує поміняти старі вікна на нові металопластикові. Спеціально до літнього сезону компанія “Віконний центр” пропонує своїм клієнтам новинки віконного ринку і цікаві акції, які дозволять Вам не тільки отримати бажане вікно, але і заощадити сімейний бюджет при цьому отримати якісний європейський продукт.

 

Новинки і Акції:


1.В цьому році великою популярністю у споживачів користуються нові профільні системи, мають стандартну монтажну ширину 60 мм при цьому кількість камер збільшена і становить вже не три як зазвичай, а цілих п'ять. Це дозволяє отримати додаткову шумо - і теплоізоляцію, жорсткість і зносостійкість профілю. Для того щоб наші клієнти могли насолодитися всіма перевагами даної профільної системи компанія “Віконний центр” пропонує установку металопластикових конструкцій за спеціальною ціною. Тобто вже сьогодні Ви можете зробити свій будинок тепліше, не витративши зайвих коштів. Детальніше про нову профільній системі читайте про профілі Стеко С500.

 

2.У літню спеку найбільше страждають мешканці багатоповерхівок, особливо якщо вікна виходять на сонячну сторону. Відмінним рішенням стане установка пластикових вікон в Запоріжжі з акційним сонцезахисним склопакетом. Основою такого склопакета є мультифункціональне скло, яке захищає будинок від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, менше нагрівається на сонці. І важливий плюс взимку воно також буде працювати Вам на благо, зберігаючи тепло в приміщенні. Цього літа компанія “Віконний центр” пропонує Вам встановити якісне європейське скло за ціною звичайного. Не пропустіть свій шанс зробити будинок затишніше і комфортніше. Детальніше про акції «Мультифункціональний склопакет в подарунок» можна почитати тут.

 

3.Ну і важливе питання, як встигнути поміняти вікно, на балкон чи лоджію, скористатися всіма акціями, якщо Ви не відкладали кошти на скління. Вихід є. Скористайтеся розстрочкою від компанії “Віконний центр”. Наша розстрочка без банку, не має відсотків і переплат. Ми пропонуємо просто розділити вартість договору на три частини. Всі максимально просто і швидко. Від Вас потрібно лише ксерокопія паспорта та ідентифікаційного коду. Жодних дзвінків на роботу і знайомим. Оплата трьома рівними сумами. Детальніше про безпроцентну розстрочку на пластикові вікна в Запоріжжі читайте на цій сторінки.

 

При цьому як завжди незмінним залишаються якісні профільні системи і фурнітура, замір та монтаж. Звертайтеся і наші фахівці допоможуть вибрати варіант скління, який підійде саме Вам.

 

Якщо Ви хочете в Запоріжжі поставити металопластикові вікна та скористатися унікальними акціями, тоді телефонуйте в компанію «Віконний центр», за телефонами, вказаними в верхній частині сайту.


Липень 17, 2019 10:50 • Переглядів: 2622