Статті / Технологія виготовлення підвіконня з штучного каменю

Технологія виготовлення підвіконня з штучного каменю

Основою для виготовлення підвіконників із штучного каменю в Запоріжжі є литтєвий мармур. Цей у своєму роді унікальний матеріал, який завойовує широку популярність у нашій країні. Це зумовлено його високою зносостійкістю, можливість витримувати великі навантаження, стійкість до забруднень та утворенню бактерій. І звичайно ж широкими можливостями, які він відкриває в дизайні приміщення. За зовнішнім виглядом литтєвий мармур практично не відрізнити від натурального каменю при цьому має значно поліпшені експлуатаційні характеристики.

 

Литтєвий мармур - це композитний матеріал, в основі якого перебувають такі компоненти, як поліефірна смола і мінеральний наповнювач. В ролі наповнювача можуть виступати мармурова крихта, кварцовий пісок і т. д. Саме від виду наповнювача залежить імітація, який саме камінь вийде в підсумку. Полімерні речовини не завдають ніякої шкоди здоров'ю людини, вони вважаються одними із самих чистих і дорогих матеріалів, які застосовуються в медицині. У виробництві наших підвіконь використовуються тільки екологічно чисті  матеріали, які мають усі сертифікати відповідності якості й відповідають усім санітарно-епідеміологічними характеристиками. Поліефірні смоли виготовляються компанією CRYSTIC (Чехія), CHROMPLAST (Великобританія), FILABOND(Чехія). Затвердители і прискорювачі твердіння виробництва польських компаній Alzonobel і Akra.

 

Кожен виріб з литого мармуру створюється в литтєвий форми кінцевого продукту. Спочатку на форму наноситься шар гелькоута - гелю потрібного для створення декоративного, захисного покриття. Далі змішуються всі компоненти, які використовуються у виготовленні кам'яного підвіконня. Після того як виріб застигло, воно дістається з форми і проходить процес шліфування.

 

Додавання до складу наповнювача американської компанії PolyStone дозволяє отримати практично будь-який відтінок каменю. Лінійка представлена як класичними кольорами (38 шт.), так і преміум дизайн суміш великих і дрібних частинок - 37 кольорів.

 

Вибравши для установки у себе в будинку кам'яне підвіконня для пластикових вікон в Запоріжжі від компанії “Віконний центр”, Ви отримаєте виріб, який не потребує заміни і буде служити Вам протягом багатьох років.

 

Продажем підвіконників із штучного каменю в Запоріжжі наша компанія займається понад 10 років. За цей час не було жодної рекламації з даним видом підвіконь.

 

У підвіконників із штучного каменю є один великий плюс, якого немає у пластикових або дерев'яних підвіконь, а саме при пошкодженні поверхні, наприклад при падінні важкого предмета або металевого предмета, скол можна залити гелькоутом і після його висихання відполірувати місце пошкодження. І підвіконня набуває первісний вигляд. При падінні важкого предмета на пластикових підвіконня залишається вм'ятина або пролом, який ніяк не можна виправити, крім заміни підвіконня і пошкодження укосу.

 

Більше про переваги підвіконня з штучного каменю читайте тут.

 

Як розрахувати вартість підвіконня можна прочитати на цій сторінки.

 

На купівлю підвіконня з штучного каменю в Запоріжжі передбачена чесна безвідсоткова розстрочка без банку. Про розстрочення на підвіконня і вікна написано тут.

 

Теги: кам'яне підвіконня Запоріжжя, купити кам'яне підвіконня в Запоріжжі, підвіконня з штучного каменю Запоріжжя, керамзит, бетон підвіконня, керамзитовий підвіконня Запоріжжя, керамзитний підвіконня Запоріжжя, камінь композит підвіконня, композитний підвіконня в Запоріжжі, ціна кам'яне підвіконня, штучний камінь підвіконня

 


Січень 31, 2019 14:24 • Переглядів: 2895