Архів новин

Як види укосів існують для пластикових вікон

Січень 22, 2020 09:26

Штукатурна обробка стійка і міцна, не вимагає високих технологій для встановлення. Укоси з гіпсокартону. Гіпсокартон встановлюють на стіну, а проміжок заповнюють утеплювачем. Після цього гіпсокартон грунтують. Установка пластикових укосів відбувається швидко і нескладно. Плюс в цьому виді укосів використовується міцний і якісний матеріал, такий як сендвіч-панелі декоративні тонкі пластини. Пластикові укоси підходять як на внутрішню сторону металопластикового вікна, так і на зовнішню. Укоси не вимагають особливого догляду, досить регулярно протирати їх вологою губкою. Надається величезний вибір кольорів, який може підійти під колір пластикового вікна Запоріжжі або під колір інтер'єру Вашого будинку. І ще один плюс, на який неможливо не звернути увагу, це хороша теплоізоляція. Відповідно ціна відрізняється від більш простих укосів.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Ніж закріпити пластикове вікно. Анкер або пластина

Січень 19, 2020 20:53

Анкерні дюбелі це кріплення з 3 частин - гвинт з різьбою, гільза і втулка. В процесі закручування гвинта, втулка розпирає гільзу, що дозволяє максимально надійно зафіксувати кріплення. Довжина дюбельного кріплення від 100-200мм, товщина 8-10 мм, встановлюється він на внутрішній частині рами під склопакетом. Анкерні пластини. Частіше віконні компанії використовують саме їх. Багато заводи випускають пластини для своїх профільних систем. Вони універсальні і взаємозамінні. Підходять для проведення монтажних робіт у будинках з будь-яким типом стін. Довжина пластини від 100мм до 200мм. Установка на анкерну пластину. За допомогою саморіза одна частина анкерної пластини кріпитися до торця рами, а друга в віконного отвору.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Розстрочка на купівлю пластикових вікон в Запоріжжі

Січень 1, 2020 11:50

Розстрочку без банку можна оформити при замірі Вашого вікна, а це означає що не потрібно кудись додатково їздити. Для оформлення не потрібні довідки з роботи, досить тільки ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду. Ніяких переплат і прихованих комісій. Вартість конструкції ділиться на три рівні частини, сплачувати які можна: каса банку, розрахунковий рахунок, банківська карта або термінал. Розстрочка ніяк не впливає на термін виготовлення Вашого вікна, тобто вже після внесення передоплати Ваша конструкція виготовляється і встановлюється в обумовлений термін.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

2022
2021
2020 >
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Трв
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень